Swinger

2011.08.05. 10:45

Zsé barátnőm tegnap meglátogatott és két nagy fürt szőlő mellet váltottuk meg a világot. Szokás szerint a téma a férfiember és a szex körül forgott és persze kuncogtunk,hüledeztünk és visítva röhögtünk mint a hiénák néhány dolgon. Azt gondlom ebben a két témában mindig lehet meglepetéssel szolgálni a másik fél számára. :)

Többször is felmerült már bennünk a gondolat,hogy Swinger klubot kéne üzemeltetni...abban van a pénz. :) Csak az a probléma,hogy még egyikünk sem járt ilyen helyen...valami fogalmunk van a dologról,hiszen halunk ezt-azt,de saját tapasztalat a témában nincs. Nem is tudom,lenne e merszünk elmenni ilyen helyre.

Ha igen,akkor biztos másik városba mennénk,ebben egyetértettünk....hisz a városom bár megyeszékhely, mégis olyan mint egy falu, mindenki ismer mindenkit. De mi van akkor,ha más is így gondolkodik...megvan az esélye,hogy összefussunk ismerőssel. Jó,ha én mondjuk egy távolabbi ismerős haverjával találkoznék szembe egy Swinger klubban,az még nem annyira kellemetlen. De mi van,ha mondjuk az egyik tanárommal az egyetemről...ááááá :)

Próbáltunk egy listát készíteni...elképzeltük kik azok,akikkel az ember nem szívesen találkozna össze egy swinger klubban. :)

Mumus a volt vagy épp aktuális tanár,a háziorvos,nőknek a nőgyógyászuk,kisgyerekesek a gyerekorvos :), exanyós,exapós,közvetlen szomszéd,akivel mellesleg rossz a viszony, egy főnök számára az alkalmazott és az alkalmazottnak a főnök,a sarki boltos, vagy azt hiszem mindenki rémálma a saját szüleink!

Mindegyik találkozás vicces szitu lenne :) De azt hiszem ettől nekem nem kell tartanom....:) mert nem megyek ilyen helyekre. :) De azért érdekel :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bijou.blog.hu/api/trackback/id/tr703127532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása