Minden édes pasi....

2011.07.03. 20:47

Tegnap egy barátnőm pasijának a szülinapi kerti-partyján lötyögtem. Vadászni nem igazán volt lehetőség,mert zömmel párok voltak a meghívottak listáján. A "szinglipasi" felhozatal pedig nem kényeztetett el,mert gyakorlatilag kettő ilyen volt. De senki ne gondolja,hogy telhetetlen vagyok. Nem. Hisz bőven elég nekem egy is. :)

Csakhogy a kettőből az egyik igazi nyálcsorgató,műromantikus,aki a kezemet csókolgatva dicséri a szám ívét és a szemem,amiben ugye lel lehet veszni,de gondolatban már mocskosul megdugott. Az a fajta,akitől a hideg is kiráz,mert mint egy mániákus követ mindenhova,aztán mintha a barátod lenne úgy ölelget...és lehet,hogy már ettől eldurran. :)

A másik fazonnal nem volt baj....jóképű,kedves,édes,csinos,jóillatú....csak egy nagy baj van vele,ami sajnos első ránézésre ki is derül egy nő számára....mégpedig az,hogy meleg! A FASZOM!!!! Ilyen nincs. :) Minden csajszi szerint olyan kár érte. Pár pohár C2H5OH elfogyasztása után már azon nevetgéltünk,hogy miért van az,hogy minden igazán jó pasi meleg? :)

A heterók persze az őrület határán voltak,mert a kis ratyi minden negatív következmény nélkül fogdoshatta,simogathatta a csajok mellét...igaz ruhán keresztül. :) Bevallom az enyém is volt a tenyerében és nem igazán zavart. :) Ez lehet a buzihatás :) Én így nevezem. :)

Van egy meleg barátom,aki egyszer részegen azt mondta nekem:

- Verus! Te vagy az egyetlen hetero nő,akit meg fogok dugni! :)

Rendben,de akkor te már valami egészen más leszel és nem meleg! :D

Tudtam,hogy ez marhaság....de jól esett,hogy ezt mondta. :) Többet ért,mint az összes bók,amit valaha életemben kaptam. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bijou.blog.hu/api/trackback/id/tr453035692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bohumil Stejskal 2011.07.03. 21:19:30

Szép ez a kétszínűség, de legalább van aki bevallja. :)
Mondjuk a ezeknek a pasiknak azt javaslom, hogy fogdostassák a farkukat leszbikkel, a barátnőik is biztosan támogatják ezt.

Abigail Straw 2011.07.06. 22:19:10

@Bohumil Stejskal: Valamiért a leszbi csajok nem olyan fogdosósak :)

Bohumil Stejskal 2011.07.06. 22:20:09

@Abigail Straw: Jah, mert nagy részük férfigyűlölő:)
süti beállítások módosítása